piatok 25. januára 2008

Celebrating Birda II.

Trochu z donútenia a trochu cielene som nechal dozrieť dojmy z uplynulého víkendu a teraz prišiel čas zaznamenať ich. Ak som o štvrtku napísal, že by to vydalo na tri články, tak nasledujúce tri dni by museli byť na menšiu knihu. Ale nebojte sa, zhustím to.

Narýchlo naplánovaná chata v eMeSJé, rodisku takých velikánov ako som napríklad ja, bola pôvodne zamýšľaná skôr ako útek detí „veľkomesta“ do pokľudného countrysidu, než narodeninová žúrovačka. Nie som si celkom istý, ako to napokon vnímala napr. spoluoslávenkyňa Katarína s Rakym ako pôvodní autori tejto idei, ale snáď sa ešte budeme kamarátiť;-).

Po našlapanom superštvrtku som bol poriadne nabudený a pripravený na každú „špatnosť“. Aj telo si bez problémov poradilo s pokusmi o degradáciu na opicu. Prichádzam ako predsunutá hliadka do eMeSJé a s pomocou Willa otvárame prvýkrát pandorinu chatku (take it easy Katka:). Zakúriť, pustiť vodu a zbežný pohľad stačil na presvedčenie, že niekto tu bude musieť aj poupratovať. Zmätene na seba s Willom pozeráme, že kto by to asi mohol byť. Pri intenzívnom zadymenom rozoberaní daného problému na druhej strane priľahlého jazera nás vyrušilo ohlásenie blízkeho príchodu zbytku chatárov. Cool, sa to nejak spraví...

Návrh na strávenie piatkového večera v dzedzine bol prijatý. Po decentnej večeri a zaplatení celej útraty fotríkom sme mohli ísť ušetrené prašule rozfofrovať do baru. Konečne som sa zbavil auta a roly abstinenta. Pre bratislavskú časť našej posádky to bol viac menej taký zoznamovací event. V podstate si už ani nepamätám veľa konkrétností okrem potupnej prehry v billiarde s Katkou, ale čo som mal robiť, keď je taká dobrá.

Opojné nektáry tiekli prúdom, aby som sa vyjadril tak poeticky a pľúca tiež dostali, čo žiadali. Osobne som sa bavil zase výborne a dúfam, že aj všetci ostatní. Niektorí napríklad považovali za najlepšiu zábavu vymieňanie si tém na mobiloch, čo je nesporne ideál parádnej žurky. Neviem kedy sme na jemný nátlak posledného z partie ochotného robiť šoféra a teda neopájať sa destilátmi zvolili presun späť, ale to znamená iba toľko, že čas nehral významnú úlohu. Pokiaľ mi zdecimovaná pamäť slúži, dali sme ešte po jednom shote do každej nohy na dobrú noc a hajají...

Katka moja zlatá mi ešte k mojemu kráľovskému lože starostlivo prisunula elektrický ohrievač aby mi bolo pekne teplúčko. Nepotrpím si príliš na prehriate spálne, čo v tomto prípade ani nehrozilo, ale že ďakujem. Ako si tak pochrapkávam v oldskoolovom spacáku a snažím sa prehlušiť divé zvery v okolí, niekto ma nad ránom zobudí trasením celého tela. To pani zima sa pokúša o milostný akt. Schovávam sa pred ňou celý do kvetinového vzoru svojej prikrývky možno v nádeji, že si vsugerujem pocit leta. Po čase sa jej už neviem ubrániť a ona ma kruto znásilňuje. V prosebnom geste vzťahujem ruky k bôžikovi tepla v podobe olejového radiátora a hups! Bôžik sa dostal do kómy. Katuška mi ho síce starostlivo pritiahla k posteli, ale bohužiaľ za cenu vytiahnutia napájania zo siete. No čo, aspoň sme piatok zakončili vtipne a ja dokonca po dlhšom čase aj takmer sexuálnym aktom. Bola to síce šereda, ale môžem si vyberať?

pokračovanie nabudúce...

Žiadne komentáre: