pondelok 24. decembra 2007

Vianočné bla bla bla:)

Štedrovečernú nakladačku máme za sebou a nastáva tá obligátna vianočná nuda. Jasnačka, toto majú byť sviatky pokoja, mieru a tak podobne, ale keď sa niečo podobné odo mňa vyžaduje tak akosi automaticky so mnou začnú šiť čerti. Ja sa za celý rok narozjímam viac než dosť a teraz mi to príde umelé ako ten stromček u fotrovcov v obývačke. Vianociam v podstate nechýba vôbec nič. Fajná kapustnica, kápor (pre mňa najsymbolickejší znak Vianoc skôr pre odvodený pejoratívny výraz "kaprovať"), ako bonus pstruh (mňam mňam), koláče, ponožky a zopár ďalších drobností. Nie je najmenší dôvod sťažovať sa... až na tú nudu.
Televízni recyklátori ani tento rok "nesklamali" a zase točia všade dokola tie isté rozprávky a romantické filmy. A tak radšej na chvíľu zasadnem k počítaču a niečo naťukám kým vykonám s rodičmi a bráchom návštevu druhého brácha s rodinou a potom do skúšobne na trochu undergroundovejšiu oslavu s vianočným špekom, hudbou bez pátosu a kamarátmi.
Ešte snáď stihnem napísať aj menší koment z predvianočnej party z Veselí na Morave (či nad Moravou?), ale teraz už nestíhačka...
Enjoy guys...

Žiadne komentáre: